Startershuis DOEN! heeft wat te vieren! Wij hebben onlangs de 1000e intake gedaan. Om even stil te staan bij deze bijzondere mijlpaal houdt Startershuis DOEN! op maandag 3 juli een gezellig en laagdrempelig startersevent.

Het event, speciaal voor startende ondernemers en starters in spe, zal plaatsvinden bij ondernemer Joy Woelders van Kymco EnJoy. Het was de 31-jarige ondernemer met wie Startershuis DOEN! het duizendste startersgesprek voerde.

Joy opende begin dit jaar zijn eigen zaak in scootmobielen aan de Brink in Hardenberg. Voordat hij van start ging, zocht hij de samenwerking met Startershuis DOEN! Tijdens het startersevent zal Joy uitleggen wat het startershuis voor hem heeft betekend en vertellen over de problemen en successen die hij kende in aanloop naar het ondernemerschap. Startersregisseur Peter Zwartscholten, die vanuit de Kastanjehof beginnende ondernemers adviseert en coacht bij het opstarten van hun bedrijf, zal vervolgens kort toelichten wat Startershuis DOEN! precies inhoudt.

Startersapp

Tijdens het startersevent wordt de innovatieve startersapp gelanceerd. “De app is een unieke manier om starters met elkaar te verbinden”, vertelt Peter. “Starters kunnen met de app netwerken, online successen delen en chatten met de startersregisseur.”

Na het informatieve gedeelte is er volop ruimte om te netwerken. Het startersevent begint om 20.00 uur in het pand van Kymco Enjoy, inloop vanaf 19.30 uur.

Iedereen is welkom tijdens dit netwerkcafé, maar wel graag aanmelden via onderstaand formulier

Aanmelden:

[contact-form-7 id=”86″ title=”Contactformulier 1″]