2 jaar waarin ik veel mooie mensen heb leren kennen en heb mogen begeleiden. Waarbij ik mensen volledig in de ziektewet weer met positieve energie aan het werk heb zien gaan. De jaren waarin ik mijn eerste workshops en voorlichtingen heb gegeven. En waarin ik met de eerste bedrijven ben gaan samenwerken. 2 jaar waarin ik mezelf als ondernemer flink heb ontwikkeld en ook als coach ben blijven groeien. Het voelt alleen op dit moment wat dubbel. Corona overheerst nu alles en echt een feestje is het nu niet. Deze maand zou ik hele mooie, nieuwe plannen bekend gaan maken, maar zijn nu tot nader order uitgesteld. Maar ik ben ontzettend dankbaar voor wat ik de afgelopen 2 jaar heb kunnen doen en de mensen die ik allemaal heb mogen ontmoeten. Mensen die ik heb mogen helpen, maar ook de mensen die mij hebben geholpen in het ondernemerschap & verder ontwikkelen als coach. Ik hoop echt dat we met elkaar gezond blijven en goed op elkaar blijven letten. En ik… Ik ga op naar een 3-jarig jubileum.