Hoe een professioneel kassasysteem jouw horeca onderneming een stap verder kan brengen

Als professionele horecaondernemer stel jij terecht hoge eisen aan je kassasysteem. Het systeem moet intuïtief werken, met een touchscreen te bedienen zijn, je wilt eenvoudig gerechten en prijzen aanpassen én je wilt altijd realtime inzicht in je omzet. De horeca en een goed kassasysteem gaan hand in hand. Deze kassasystemen, ofwel “point-of-sale” systemen (POS) vergemakkelijken het bestellen en betalen voor zowel klant als personeel. Het betere pos-systeem biedt zelfs opties tot personeelsbeheer of automatisch voorraadbeheer. De markt is zeer groot, en is in de laatste tijd alleen maar verder gegroeid. Als restaurant, café of ander horeca-etablissement heeft het veel zin om in een pos-systeem te investeren, maar welke is nou het beste? Is het beter om een abonnement op een goedkoper systeem af te sluiten en dat later uit te breiden, of investeer je direct in de features die jou tijd en geld zullen besparen? Hoeveel waar krijg je voor je geld, welk systeem is schaalbaar en wat heeft jouw zaak nou specifiek nodig?

Lees verder…


Source: young startup

Top