Verkiezing Starter Van het Jaar 2019 gemeente Hardenberg en Ommen

Ook dit jaar organiseert het Startershuis DOEN! samen met Ondernemershuis voor het Vechtdal Doen de verkiezing “Starter en Ondernemer van het jaar 2019”. 

De regio Vechtdal kent veel mooie en goede ondernemers die we graag in het zonnetje willen zetten. Kent u een succesvolle, spraakmakende startende ondernemer die in aanmerking komt voor de titel Starter van het Jaar 2019? Of wilt u zelf de strijd aangaan met collega-starters om deze titel binnen te halen? Doe dan mee met deze verkiezing. Aanmelden is nog mogelijk tot uiterlijk 26 augustus 2019. Daarna zal de jury zich gaan beraden over de inzendingen. U kunt zich aanmelden door het formulier in te vullen onderaan deze pagina.

Meedoen geeft een prachtige kans om jezelf op de kaart te zetten en maken we een toffe bedrijfsfilm van jouw bedrijf. Daarnaast dingen de genomineerden mee in de verkiezing Starter en Ondernemer van het jaar tijdens het regiocongres Zwolle in december van dit jaar. En misschien nog wel het allerbelangrijkste: je krijgt veel naamsbekendheid in de regio en het is een geweldige ervaring.

Dus meld uzelf of een andere ondernemer snel aan!
Mochten er nog vragen zijn dan kunt u contact opnemen via peter@startershuisdoen.nl

*Startershuis DOEN! gaat zorgvuldig om met persoonsgegevens. Aangeleverde persoonsgegevens worden adequaat verwerkt en alleen gebruikt voor benadering van kandidaten voor dit specifieke evenement.

Naam bedrijf:*
Adres bedrijf:*
Naam ondernemer(s):*
Adres en woonplaats:*
Telefoonnr.:*
Website:*
E-mailadres:*
Beschrijf in het kort de reden van nominatie:*
Zijn er nog overige zaken die u graag wilt vermelden?:
* verplicht veld
Top