Startup van de maand: Kostenservice

Besparen kan op verschillende manieren, bijvoorbeeld door over te stappen van energieleverancier. Veel mensen vinden het te veel moeite of denken goed te zitten bij hun huidige energieleverancier, terwijl uit onderzoek is gebleken dat het loont om jaarlijks over te stappen.

Er is nu een speler op de markt die dit allemaal uit handen neemt, Kostenservice. Kostenservice heeft nu al tienduizenden klanten geholpen en werkt nauw samen met de Consumentenbond.

Bij Kostenservice schrijf je je eenmalig in en vervolgens wordt alles uit handen genomen. Nadat je je hebt ingeschreven gaan ze aan de slag om voor jou de beste aanbieding te zoeken. Dit doet het bedrijf helemaal gratis voor de consument. Wil je niet overstappen van energieleverancier, dan heb je gewoon twee weken de tijd om het aanbod te annuleren. Wil je wel overstappen dan hoef je helemaal niets te doen en kan je lekker genieten van tijd die jij uitspaart.

Nieuwsgierig geworden naar Kostenservice? Door onderstaande vragen te beantwoorden geven zij ons een kijkje achter de schermen.

Lees verder…


Source: young startup

Top