Ramon Marsman van Digible is helemaal gesetteld in De Kastanjehof, broedplaats voor startende ondernemers. Hij heeft een prachtig kantoor gerealiseerd! Ramon vertelt enthousiast over zijn eerste 40 dagen in De Kastanjehof.

Ramon: “Wat vliegt de tijd zeg! Inmiddels zit ik alweer 40+ dagen in De Kastanjehof. Na druk bezig te zijn geweest het inrichten van mijn eerste eigen kantoortje staat alles nu klaar. In de tussentijd heb ik natuurlijk niet stilgezeten en heb ik al mijn eerste stappen met Digible kunnen maken”.
De enthousiaste starter vervolgt: “Mijn eigen kantoorruimte bevalt erg goed. Een eigen werkplek waar ik mij volledig kan focussen en niet meer te hoeven ondernemen vanuit de zolderkamer, waar ik zo snel afgeleid werd. Hier heb ik de ruimte om te groeien. Via Startershuis DOEN! ben ik ook nog eens omringd door andere ondernemers met dezelfde ambities; mijn kennis en netwerk breidt zo snel uit, iets wat mij extra motiveert. Ook mijn vriendin en familie zijn supertrots op mijn werkplek. Ik kijk uit naar veel moois hier in De Kastanjehof”!