Startershuis DOEN! heeft een nieuwe startersadviseur!

Per 1 december 2016 zal Peter Zwartscholten toegevoegd worden aan het team van Startershuis DOEN! Peter is in het verleden teamleider bedrijvenadvies van Rabobank Borger-Klenckeland geweest en daarvoor jarenlang startersadviseur bij Rabobank Vaart en Vechtstreek.

Peter Zwartscholten

Wilt u graag kennismaken met Peter? Mail hem dan via peter@startershuisdoen.nl of bel hem op 0523-729004

RECTIFICATIE mailadres.

In het vorige nieuwsbericht is er meer uitleg gegeven over de unieke cursus van 10 avonden over het starten van een eigen bedrijf of het bijschaven van kennis tijdens de start van je bedrijf.
Per abuis is hierbij het verkeerde mailadres genoteerd.

U kunt zich aanmelden via: peter@startershuisdoen.nl

Het is een inspirerende cursus met veel interessante gastsprekers uit Nederland

Het Alfa-college in Hardenberg en Startershuis DOEN! gaan vanaf dinsdag 20 december a.s. starten met de ‘EigenBaas Avondschool’. Een cursus bestaande uit tien dinsdagavonden in De Kastanjehof aan de Lage Doelen in Hardenberg. Zowel ondernemers in spé als studenten van het Alfa-college zijn van harte welkom om aan de cursus deel te nemen. Er is ruimte voor twintig cursisten. Wees er dus snel bij, want vol is vol. Aanmelden kan via peter@startershuisdoen.nl.

De cursus, van Qredits Microfinanciering Nederland, wordt gehouden op de dinsdag van 19.00 tot 22.00 uur. Alle avonden worden begeleid door Peter Zwartscholten, startersadviseur bij Startershuis DOEN! De focus ligt op het schrijven van een ondernemingsplan en het ontwikkelen van ondernemersvaardigheden. Ook worden er gastlessen verzorgd door ervaren ondernemers en professionals uit het bedrijfsleven. Elk thema van het ondernemingsplan wordt besproken. Denk bijvoorbeeld aan persoonlijke effectiviteit, marktonderzoek, social media en financiering. De deelnemers leren niet alleen van de professionals, maar ook van elkaar. Zo is een pitch van het ondernemingsplan ook onderdeel van het lesprogramma.

Meer informatie?
Bent u enthousiast geworden en wilt u meer informatie over deze cursus, dan kunt u contact opnemen met Startershuis DOEN! via peter@startershuisdoen.nl. Voor startende ondernemers bedragen de kosten voor de cursus €125,- exclusief BTW. Het lesmateriaal bestaat onder andere uit een werkboek en een e-learning account van Qredits Microfinanciering Nederland. Alle cursisten ontvangen een certificaat van de ‘EigenBaas Avondschool’. Ook is het mogelijk om het certificaat CE ondernemerschap te halen.