Beste wielervrienden,

Het organisatieteam van de Vechtdal Business Riders, bestaande uit HAWE tweewielers, Total Outdoor Vechtdal en Startershuis DOEN! heeft weer een heel mooi programma gemaakt. Vrijdag 2 oktober 2020 om 12:00 uur gaat het gebeuren!

Het grootste zakelijk wieler- en MTB programma van de regio. Geheel actueel coronaproof opgesteld en toch ouderwets plezier. De route (circa 60 km) is interessant, maar het programma is helemaal geweldig. Tijdens het evenement, waar ook enkele bekende lokale wielrenners meefietsen, word je de hele middag langs prachtige locaties in het Vechtdal geleid. In diverse kleine groepen zullen we deze locaties bezoeken en ons laten inspireren over al het moois wat deze locaties te bieden hebben. Het gaat er als volgt uitzien:

1. Start & finishlocatie (inclusief jouw eigen strava-profielfoto) De gymzaal van de oude basisschool De Kastanjehof, in hartje Hardenberg. Als je deze gymzaal binnenstapt herleven oude tijden. Je wordt hier warm ontvangen en ontstaan jouw eerste herinneringen aan deze dag; je wordt op diverse manieren gefotografeerd met je tweewieler, zodat je direct een prachtige nieuwe strava-profielfoto hebt. Je ontvangt hier nadere instructies en wordt in groepjes ingedeeld. Wij hebben aan versnaperingen voor onderweg gedacht.

2. Op weg naar de 2e locatie De (gepeilde) route gaat door het prachtige landschap naar een lokale wijngaard. Je groep bestaat uit maximaal 6 personen en je fietst onder begeleiding van een ervaren wegkapitein. Eenmaal bij de locatie aangekomen, word je deelgenoot van een kort enthousiast ondernemersverhaal en een leuke workshop over je racefiets en de meest essentiële zaken. Niet te lang; want de volgende groep nadert al vlot.

3. Locatie 3 voor de rust Je komt aan bij een lokale bierbrouwerij. Ook hier wordt je meegenomen in het speciale ambacht van de brouwer. Tevens krijg je een workshop “hoe bouw ik de beste racefietsroute” van het enthousiaste team van www.racefietsroute.nl.

4. Terug naar de Kastanjehof Borrelen en lang napraten doen we graag, maar vanwege de RIVM-richtlijnen doen we dit graag de volgende keer. Je ontvangt wel een leuk pakketje om mee naar huis te nemen en uiteraard ben je vrij om daarna een leuke videocall te plannen met je nieuwe relaties. Want we gaan ervoor om je blij het weekend in te laten gaan.

Deelname Registratie vooraf is verplicht en kan via www.vechtdalrit.nl/aanmelden. Geef je dus snel op. Er wordt gereden naar richtlijnen van het RIVM/KNWU met een maximale groepsgrootte van 6 personen. Door de groepsgrootte kun je ook aangeven of je gebruik wilt maken van de alternatieve MTB-route. Iedereen is welkom met een zakelijk belang. We willen het voor jou kostenneutraal houden maar we vragen wel een vrijwillige bijdrage dat ten gunste komt van een goed doel.

Dit jaar hebben we als goed doel de verspreiding van het boek “(kwaad)aadig dagboek” in diverse ziekenhuizen: “(kwaad)aardig dagboek” Een prachtige fase in het leven. Eind twintigers die hun eerste huis hebben gekocht en daar hun hart en ziel in steken om het op te knappen. Maar dan slaat het noodlot toe en krijgt Marthijn teelbalkanker. Dit boek gaat over de strijd tegen de kanker, alle bijbehorende emoties en de nadelige gevolgen hiervan. Een verhaal over frustraties, machteloosheid, doorzettingsvermogen en acceptatie door de ogen van de man en de vrouw, de patiënt en de partner.

Met het boek willen auteurs Marthijn Kooij en Anouk Kwant uit de Krim graag een steentje bijdragen aan mensen die geïnteresseerd zijn, maar met name ook voor mensen in soortgelijke situaties.

Kortom, een prachtige middag waar je ongetwijfeld kennis gaat maken met zakelijke relaties die je nog niet kent. Wij zullen daar als organisatie garant voor staan. Plan dus vrij in je agenda: Vrijdag 2 oktober 2020 vanaf 12:00 uur

Namens Edwin, Jolanda, Gerrit Henk en Peter VECHTDAL BUSINESS-RIDERS UITNODIGING Aanmelden via www.vechtdalrit.nl/ aanmelden